Peter Fjelstrups Vej 12
3250 Gilleleje
70258268

Arrangementer

(info kommer)

fredag 6. oktober

Singh og Goldschmidt


A

  fredag 6. oktober

  90t 00min

  Ikke vurderet

  Singh og Goldschmidt

  16:00
  A - Mezzaninen
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  A
  00 Klezmermusik med "Singh & Goldschmidt" på mezzaninen.
  Anders Singh Vesterdahl og Henrik Goldschmidt spiller klezmermusik, der er traditionel jødisk folkemusik - specielt dansemusik - som bruges til bryllupper og andre fester. Musikken er rytmisk, meget melodiøs og forunderligt rørende. Den taler til hjertet i sine lange improvisationer og jiddishe sange, og den gør det vanskeligt at holde fødderne i ro.
  Biografpremiere: Fredag 6. oktober
  Instruktion:
  Skuespillere:
  Spilletid: 90:00
  Censur: Ikke vurderet

  lørdag 28. oktober

  Kristian Lilholt


  A

   lørdag 28. oktober

   2t 00min

   Ikke vurderet

   Kristian Lilholt

   20:00
   A - Store sal
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   A
   Kristian Lilholt Trio vækker glæde og begejstring overalt med deres varme og underholdende koncerter. Efter mere end 650 koncerter i ind og udland, er trioen blevet et yderst velfungerende og charmerende koncertbekendtskab.

   Kristian Lilholt, Ida Friis Virenfeldt og Lasse Jørgensen har skabt en hel egen niche med 'kommunikation i øjenhøjde - musik og sange med højt til loftet'.

   Kristian Lilholts musik har en meget sjælden melodisk nerve. Fra de første vinylalbums i 80'erne med fejende flot rockmusik, over 90'ernes flotte, stilskabende instrumentaludgivelser og 00'ernes sange både på dansk og engelsk, til de nyeste store projekter: LAND - en rejse gennem Danmarks årstider i musik, malerier og film, og STILLE FLYDER LIVET - en bys historie fra istid til nutid - har han holdt et højt, højt kompositorisk niveau.
   De fleste er jo også godt klar over, at nogle af hans bror Lars Lilholts allerstørste hits er komponeret af Kristian (Café Måneskin, Den Hvide Dværg, Kong Pukkelryg, Hvor Går Vi Hen Når Vi Går m.m.fl.). Kristian var en væsentlig medvirkende faktor ved Lilholt Bands vej til toppen af hitlisterne i 90'erne. Han forlod Lilholt Band for 11 år siden.
   Biografpremiere: Lørdag 28. oktober
   Instruktion:
   Skuespillere:
   Spilletid: 02:00
   Censur: Ikke vurderet